www.neafiladelfeiatv.gr
Λυρας...
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΙΩΑΝΝΗ  ΛΥΡΑ – ΠΛ.ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ – Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Νίκο Χαρδαλιά στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών

Κοινοποίηση

1)κ. Λύρα είστε πολλά χρόνια πλαστικός χειρουργός και ειδικός στην πλαστική χειρουργική  προσώπου & σώματος.Τι είναι αυτό που ζητάει περισσότερο ο κόσμος από εσάς και τι τον απασχολεί;

Σταθερά πρώτο το στήθος και το πρόσωπο. Για το στήθος μια κολακευτική μεγέθυνση και για το πρόσωπο η κατάργηση των ρυτίδων. Ακολουθούν οι επεμβάσεις βελτίωσης της αναπνοής και πιο όμορφης μύτης και τέλος όλες οι επεμβάσεις του σώματος για να γίνουν οι άντρες και οι γυναίκες πιο καλλίγραμμοι πριν εμφανιστούν στην παραλία το καλοκαίρι.

2)Ποια είναι τα δυσκολότερα περιστατικά επανόρθωσης προσώπου & σώματος;

Παραμένουν πολύ δύσκολα τα προβλήματα δύσμορφης επούλωσης μετά από εγκαύματα ή τροχαία ατυχήματα και μετά από εκτεταμένα ογκολογικά περιστατικά. Η πιο καλλιτεχνική όμως επανόρθωση που αφορά ολόκληρη την προσωπικότητα των γυναικών είναι η αποκατάσταση των μαστών η οποία είναι και η πιο ευεργετική στην ψυχολογία.

3)Ποιο ήταν το κίνητρο για την συμμετοχή σας στις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023;

Το κίνητρο μου είναι πολύ καθαρό και ανυστερόβουλο. Δεν επιθυμώ να αποκομίσω τίποτα άλλο από την πολιτική εκτός από το να ενισχύσω ακόμα πιο πολύ την εμπιστοσύνη του κόσμου στο όνομά μου την οποίο θεωρώ το πιο μεγάλο επίτευγμα μου μέχρι τώρα. Επιπλέον με την ισχύ του λόγου που αποκτά κάποιος που έχει εκλεχθεί, επιθυμώ να μεταφέρω στο νέο Περιφερειάρχη τα μηνύματα και τα αιτήματα των χιλιάδων ασθενών μου όπως μου έχουν μεταφερθεί μέσα από την ιερή σχέση ιατρού-ασθενούς.

4)Ποιο θα ήταν το στοίχημα που θα βάζατε με τον εαυτό σας μετά από μία ενδεχόμενη νίκη σας;

Να μην χρειαστεί να μειώσω τις ώρες πατρικής φροντίδας απέναντι στην τετράχρονη κόρη μου στην οποία ούτως ή άλλως αξίζει – όπως και σε όλα τα παιδιά του κόσμου- το καλύτερο μέλλον που μπορούμε να προσφέρουμε μέσα από την εργασία μας στην περιφέρεια Αττικής.

5)Πώς βλέπει ένας νέος γονιός όπως εσείς,το μέλλον του παιδιού του,και κάθε παιδιού κάτω από το πρίσμα της κοινωνικής ευθύνης;

Τα παιδιά είναι απροστάτευτα χωρίς τους γονείς. Είναι αδύνατο να μεγαλώσουν χωρίς την υποχρεωτική φροντίδα των ενηλίκων. Μέλημα μας λοιπόν είναι η αύξηση της ασφάλειας στην πόλη και στους δρόμους, η διευκόλυνση της κινητικότητας των γονέων προς τα σημεία εκπαίδευσης και φροντίδας των ανηλίκων και ο εμπλουτισμός των χώρων φροντίδας για τα άτομα που δεν έχουν γονείς στο πλαίσιο της κοινωνικής πρόνοιας και της κοινωνικής συνοχής.  

6) Ποια ήταν η αντίδραση των ασθενών σας στο πλαίσιο της υποψηφιότητας σας;

Είναι η εκπληκτική η στήριξη που βιώνω τις τελευταίες εβδομάδες. Καταρχάς επειδή η πολιτική τάξη έχει απαξιωθεί στο 70% της κοινής γνώμης, περίμενα αρνητικά σχόλια. Δεν είχα κανένα πάρα μόνο ερωτήματα «Γιατί και εγώ με τους πολιτικούς;..» Αυτό μου δίνει την ελπίδα ότι θα μπουν νέα άφθαρτα άτομα στην πολιτική. Το πιο αστείο όμως ερώτημα που μου κάνουν οι γυναίκες είναι «Μήπως να μην εκλεγείτε για να μην σας χάσουμε από πλαστικό?» Βλέπετε η ομορφιά είναι πάνω από όλα. Και τους απαντώ «Μην ανησυχείτε δεν θα σας εγκαταλείψω ποτέ.» Δεν θα επιτρέψουμε στην ασχήμια να νικήσει. Εξάλλου η αείμνηστη Μαλβίνα Κάραλη είχε πει  « Άλλο γήρας άλλο Λύρας»

ΑΝΝΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΜΜΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Νέο «πονοκέφαλος» με Γκαρσία στην ΑΕΚ: Επιστρέφει από την εθνική λόγω ενοχλήσεων

omada diktiou

Αυξάνεται η διείσδυση των εναλλακτικών προϊόντων στην Ελλάδα αλλά μειώνεται το συμβατικό κάπνισμα

diktio dktio

Ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας

diktio dktio